sábado, 25 de enero de 2014

Rellegim pronòstics del dia 22 respecte l’IBEX: “MACD diari advertint de possibles baixades importants. RSI i estocàstics obrint canals baixistes. Per jugar a curt seria pensant que es pot caure fins els 10017”. Doncs no només això sinó que el futur de l’IBEX ha tancat a 9833 trencant resistències importants. Ja advertíem el dijous que s’havia d’estar fóra de l’IBEX i vaticinàvem que podia passar igual en totes els grans índexs.

I ara?
Els indicadors avançats del MACD diari ens donen encara baixades!! Pot haver-hi, òbviament, un repunt, però els indicadors tècnics en el diari no ens el mostren, només hi ha 7 punts de MACD setmanal que podrien indicar-nos una possible “remuntada”. Hem de xifrar la probabilitat de baixades continuades en els propers dies, de major o menor quantia, en un 80%. La següent resistència de l’IBEX la tenim a 9650 del futur.
Seguint les recomanacions anteriors s’ha d’estar fóra en esperar que els indicadors tècnics ens diguin el contrari.
Respecte les borses ianqui i japonesa ja ens vàrem anticipar el dia 7/01 quan es trobaven en els 1830 i 16000 respectivament: “sembla que s’estigui preparant una recollida de beneficis important, de moment a observar el millor moment d’entrada.”, i la caiguda des de llavors ha estat del 2,5% per la primera i del 6% per la segona.
La caiguda de l’Euroxtoxx50 ens ha sorprès més, el MACD setmanal ens feia concebre esperances de que aguantés.
En general és moment d’estar fóra de les borses fins que s’aclari el panorama (altre cop els fonamentals  no tenen justificació)
Predisposició diari: baixista. Predisposició setmanal: baixista.

No hay comentarios: