sábado, 8 de febrero de 2014

Analitzem Eurostoxx50:
Els indicadors diaris s’han girat a l’alça, el sòl format a 2931 i les dues darreres pujades així ho han facilitat. Podria estar indicant la formació d’un canal lateral entre aquest valor i els 3100. Probabilitat de pujades del 75%.
Els indicadors setmanals, per contra, estan anticipant caigudes, la major probabilitat és anar a cercar la línia de tendència que, actualment, es troba a 2750 (molt avall). La caiguda, fixant-nos en el MACD hauria de ser lleu i tardar setmanes. Probabilitats de baixades en un 60%.
Els indicadors mensuals estan en discordança però el més fiable ens reafirma el canal alcista però amb poca probabilitat, així que estem en un 50%.
Els indicadors a menor termini tampoc inclinen clarament la balança.
Per tant no tenim prou seguretat per prendre posicions llargues ni curtes. Millor buscar alternatives d’inversió amb més tendència.
Respecte a altres índexs seguits Nikkei i S&P500 la situació és semblant.
Si analitzem altres valors com l’or veiem una tònica semblants però a la inversa, sembla que estiguem en una situació d’indefinició i les grans “mans” estiguin esperant on disparar: liquiditat fins que ho esbrinem.

No hay comentarios: