martes, 4 de febrero de 2014

Avui començarem en l’ordre invers a l’habitual. El Nikkei, l’S&P500 i l’Eurostoxx50 han aturat les caigudes en zones de suport importants: 14165, 1752 i 2969, una bona senyal.
Analitzem però els indicadors de moment diaris pel Nikkei: estocàstics i RSI “sobrevenuts” però sense senyals al canvi, MACD amb senyal de tendència la baixa del preu. Els setmanals presenten un aspecte de clara continuïtat a la baixa, i de manera pronunciada. Conclusió: alta probabilitat de continuïtat de tendència a la baixa i amb menor grau d’una tendència lateral.
Respecte l’S&P500, situació molt semblant a l’anterior però una mica en retard, o sia en situació encara més perillosa.
L’Eurostoxx50 a la saga dels anteriors i per tant a punt de donar clares senyals de venda en MACD diari: màxim perill.
I l’IBEX? Doncs l’aspecte tècnic és clarament diferent als anteriors. Tot i així en el diari estocàstics marquen baixades, no tant els RSI i el MACD està pendent de fer-se cap al zero. En els setmanals, estocàstics i RSI tenen mal aspecte però el MACD podria arribar a recuperar-se.
Conclusió: s’ha d’estar fóra de la renda variable de tots aquests indicadors. Les probabilitats de baixades són molt altes i persistents en tots a l’hora.
Si fóssim agosarats en la predicció diríem que hem començat un llarg camí a la baixa, però això només ho podrem confirmar en el dia a dia
Predisposició segons indicadors diaris: baixista.
Predisposició segons els setmanal: baixista

No hay comentarios: