viernes, 7 de febrero de 2014

Ha canviat la tendència de fons? Si mirem els dos darrers dies, i en especial, avui, s’han trencat els 10017 (a l’alça!!) que anem repetint fa dies, el volum no ha estat baix i la línia de tendència ens queda força per sota (9888).
I els nostres indicadors han canviat? La senyal del MACD s’ha aturat en 6.4 (el trencament en el zero hagués, previsiblement, desencadenat forces vendes), la barra MACD ha aturat la caiguda negativa (de -28 a -14), i els RSI i estocàstics s’han posat ferms amunt, per tant en el diari ens confirmen un bon sentiment i un augment de la probabilitat de pujades (sempre hi quan la senyal canviï de tendència és clar), tot això ens explica la probabilitat de moviments laterals en augment xifrada en el 70%. 
Respecte els indicadors setmanals, els RSI i estocàstics no tenen la tendència dels diaris i el MACD (senyal i barres) estan en un moment de màxima tensió, qualsevol moviment amunt o avall pot inclinar al balança cap a les compres o les vendes.
Degut a aquesta indecisió estudiem indicadors de menor i de major temporalitat i aquí la balança s’inclina cap a una tendència a l’alça.
Per tant hem de concloure que la continuïtat de moviments a l’alça té una probabilitat del 70%, al menys fins els 10300 i què l’assoliment d’aquests valors donaria entrades al millorar la perspectiva dels altres indicadors, tot i així, hi encara que pugui suposar “no guanyar-hi tant” no podem recomanar la compra degut a la incertesa en la senyal del MACD diari.
Predisposició segons indicadors diaris: lateral.
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: