domingo, 23 de marzo de 2014

A curt termini (dies): 
Abertis: està començant a apuntar el retorn a la tendència alcista en els indicadors diaris no així en els mensuals, dependrà de la superació dels 16.60. Força recorregut. 
Acerinox com dèiem divendres: “continua pujant tancant el futur a 11.410 impecable al diari amb algun risc en el setmanal (es va recomanar a 10.290).” 
Dia: presenta probabilitats altes però a molt curt termini i de no gaire intensitat. 
FCC com dèiem divendres: “ha fregat la banda alta del canal baixista (16.44) i això ha fet augmentar les probabilitats de retrocessos, és probable una mica de recorregut a curt termini a l’alça però a mitjà es molt més incert” 
Ferrovial presenta un tècnic amb probabilitats ajustades però a l’hora podria desencadenar algunes compres importants. Estocàstics marquen pujades, mentre que el MACD està en zona d’indefinició. 
Gas natural pot continuar les alces dels darrers dies. Probabilitats altes d’anar a buscar els 19.989 en els propers dies. 
Inditex pot continuar encara amb entrades, tot i que les probabilitats de superar els 111.400 són petites. 
Mapfre continua en situació de captar entrades, tot i que te els estocàstics indicant baixades el MACD diari afiança les probabilitats alcistes. 
Arcelor manté un bon canal alcista des del passat dia 14. Pujades en el curt tenen forces probabilitats. 
Repsol podria continuar el repunt. Es troba en zona de vaivé però a curt  manté probabilitats altes d’anar a buscar els 18.30. 
Técnicas reunidas “té probabilitats del 60% de pujades en els diaris”.
La millor aposta per dilluns, per probabilitat en els indicadors H1 y H4 son Acerinox, Arcelor i Repsol.

No hay comentarios: