martes, 25 de marzo de 2014

Els indicadors de l’IBEX marquen encara altes probabilitats de tendència baixista, tot i les pujades d’avui que fan augmentar les laterals. Tant diaris com setmanals estan en aquesta situació la lateralitat momentània penjada d’un fil. Ja mencionàvem el suport important dels 9700 al que hi ha forces probabilitats d’assolir en breu.
Respecte a les accions comentades diumenge, les revaloracions en els dos dies i pronòstic: 
Abertis: +0,59%. Encara presenta un 60% de probabilitats de revaloració en els propers dies. En els setmanals té més probabilitats de baixades. 
Acerinox: -0,33%. Continua amb probabilitats alcistes, tot i que hem d’anar amb cura ja que el MACD es comença a aplanar. Molt atents a demà, recordem que estem dins des dels 10.290. 
Dia: +1,64%. A curt termini presenta bon aspecte. Indicadors diaris amb probabilitats d’alces.
FCC: -4,01%. Divendres ja vàrem recomanar realitzar beneficis i diumenge advertíem de la incertesa que continua. Hi ha força indefinició ja que el canal de fons és baixista (a curt) però hi ha alguns indicadors en diari i horari que anticipen pujades.
Ferrovial: +1,22%. En els horaris hi ha probabilitats de pujades però en els diaris és molt més incert. 
Gas Natural: +1,04%. Els H4 i diaris presenten bon aspecte. Els H1 són més probables les baixades. A curt (propers dies) les probabilitats de pujades estan en el 70%. 
Mapfre: +1,67%. Probabilitats altes de pujades que podrien arribar a convertir-se en tendència alcista a més llarg termini.
Repsol: -0,74%. Força indecisió. Indicadors presentant probabilitats molt igualades.
Respecte les altres tres: Inditex (+1,44%), Arcelor (-0,77%), Técnicas reunidas (+1,4%) continuen presentant forces ambigüitats, rangs laterals sobre tot per les dues darreres, per la primera podria haver reprès un canal alcista a curt.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: baixista.
Predisposició segons els setmanals: baixista

No hay comentarios: