jueves, 20 de marzo de 2014

L'IBEX mantenint la tendència lateral . Els indicadors diaris estan indicant probabilitats ambigües mentre que els setmanals continuen presentant altes probabilitats de baixades.
Respecte a les accions que recomanàvem aquests dies dins d’aquest context i amb un semblant aspecte tècnic: 
Inditex continua fort, hi ha alguna debilitat en els indicadors setmanals però els diaris no mostren signes d’esgotament del preu. Pot ser bona opció per demà.
Mapfre no ha tingut prou força per ser puntera avui i això li fa perdre interès percentual en les pujades.
De FCC dèiem que les majors probabilitats eren a l’alça i avui ha pujat un 4,33% (9,85% en dos dies!!!) i els indicadors encara continuen mostrant importants probabilitats de pujades, tot i així el preu podria patir algun petit retrocés. Recomanaríem fixar un stop de guanys pels que estan dins i ens feren cas. 15.390 pot ser-ho.
Indra ha patit un retrocés que tot i disminuir les probabilitats, aquestes encara són favorables a les pujades. 
Telefònica ha continuat dèbil i trobant-se en zona perillosa perquè en pocs dies poguessin haver-hi importants recollides de beneficis. 
Técnicas Reunidas ha pujat avui i continua marcant un bon aspecte probabilístic. 
Endesa continua amb forces alces (3,39% en dos dies) amb alguns indicadors molt “sobrecomprats” que podrien donar senyals a sistemes de venda. Si s’està dins ajustar l’stop.
Amb diferent aspecte tècnic teníem a Acerinox, no ha saltat l’stop i han disminuït les probabilitats de baixades i REE que tot i no saltar l’stop els indicadors ja donen masses probabilitats de baixades, recomanem vendre per realitzar beneficis.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: lateral.
Predisposició segons els setmanals: baixista

No hay comentarios: