lunes, 3 de marzo de 2014

Respecte l’IBEX dèiem el dijous: “Indicadors diaris han girat a la baixa...situació clàssica de canvi (de correcció en aquest cas)... fent augmentar les probabilitats de baixades. Hem d’estar fóra.” I el divendres: “quan anem a nivell d’indicadors ens trobem una situació que augmenta considerablement les probabilitats de baixades tant en indicadors diaris com setmanals”.
I ja des del dia 21: "molta prudència".
El mateix divendres vàrem canviar la predisposició diària a baixista i aquesta s’ha confirmat, retrocés fins el 9880 del futur. 
La predisposició, per indicadors, continua sent baixista, ara incloent el setmanal i tot; i ha augmentat en percentatge la continuïtat de les caigudes.  
De les accions que seguíem: Acciona esperàvem la reacció d’avui i en confirma la sortida amb la barra del MACD diari, Acerinox,  Ferrovial, REE i Grífols han començat a frenar el MACD (atents demà).
Respecte l’ S&P500, no s’ha trencat l’stop dels 1837, fins i tot aquest valor ha estat pràcticament el punt on ha retornat (1832) i ara mateix es manté valent en els 1843 (per sobre l’stop), però el mantindrem ja que els indicadors diaris anticipen baixades.
I el Nikkei a 14545 mantenint la lateralitat i amb força incertesa.
Predisposició segons indicadors diaris: baixista. 
Predisposició segons els setmanals: baixista.

No hay comentarios: