miércoles, 19 de marzo de 2014

Tercer dia de pujades consecutiu a l’IBEX. Avui més moderades, destacant els 4,85% de revaloració d’Inditex i els 4,52% de FCC dues de les tres que dèiem: “que tenen un aspecte tècnic que propicien probabilitats d’entrada de diners”.
Per l’IBEX en general seguim mantenint que dominen les probabilitats de baixades, tant en els indicadors diaris com en els setmanals, més en els segons que en els primers.
La continuïtat de les pujades d’Inditex podria ser discutible pel gap d’avui però els indicadors no ho marquen així. Respecte FCC les majors probabilitats son a l’alça. I, pot ser Mapfre pren el relleu demà. 
Gas Natural no ha aconseguit trencar la resistència que dèiem ahir. Indra ha tingut una revaloració del 2,44% i encara no sembla esgotar el canal alcista. El signe de debilitat de Telefònica es preocupant per l’índex. Técnicas Reunidas pot fer la pujada demà. Fóra de l’IBEX cal mencionar Endesa amb important pujada avui i bones perspectives, tot i alguns indicadors “sobrecomprats”.
Bones revaloracions diàries per les recomanacions d’ahir!!!
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: lateral.
Predisposició segons els setmanals: baixista

2 comentarios:

Francesc dijo...

Ets un crack nano. Em vaig ficar fins al fons a FCC a 14,6. L'únic que em preocupa és qué passaría si l'IBEX l'ho dóna per baixar i perd els 14, per la resta, crec que li podem treure una bona revalorització, més amb la refinanciació inminent. Com ho veus? Salutacions i felicitats per la teva feina.

Francesc.

Antoni Riba Garriga dijo...

Penso que dins els 16.550 pot arribar-hi relativament fàcil. Sí que és veritat que a partir d'aquí hi ha un canal baixista una mica perillós. Si has entrat a 14 jo realitzaria beneficis sobre aquest preu, després o s'entra més avall o es va a una altra acció amb més recorregut.
I GRÀCIES pels elogis. Fem el que podem.