domingo, 6 de abril de 2014

Analitzem l’Or en base als preus del futur. (preus en US$)
A llarg termini des del setembre 2005, 469, va iniciar una tendència a l’alça que va concloure, com a tal, amb els màxims de setembre del 2011, 1920. A continuació es va moure amb un rang lateral ampli, dels màxims mencionats fins els 1182 del desembre passat, on marcà un mínim important, ja que ja l’havia tocat el juny i el juliol; per tant, aquest nivell, esdevé un bon suport.
Els indicadors a llarg termini, mensuals, ens indiquen bones probabilitats d’alces, xifrades sobre el 70%. La resistència dels 1353 (100% de fibionacci del mínim) ja la va poder superar força còmodament el dia disset de març actual (màxim 1389). 
Baixant a indicadors que anuncien tendències més curtes, els setmanals semblen haver-se aturar una mica però els diaris estan amb molta força.
Si el preu de la cotització de l’or fos un auguri del comportament econòmic dels propers mesos, de la por vers el comportament de les divises, de la xina, dels dèficits, de la deflació en alguns i de la inflació en altres...hauríem de dir que la por continuarà sinó és que creixerà.
Per l’Or:
Predisposició segons indicadors diaris: alcista.
Predisposició segons els setmanals: lateral.
Predisposició mensual: alcista.

No hay comentarios: