lunes, 14 de abril de 2014

Lleuger tancament negatiu de l’IBEX. Ja mencionàvem divendres que les probabilitats de caigudes continuaven, que no havíem d’estar dins el selectiu. Actualment els indicadors que ens serveixen de base per a calcular la probabilitat ens donen senyals ambigües, mentre el MACD segueix marquen caigudes els estocàstics han girat i ens marquen compres. Probabilitats en el curt, per tant, molt igualades. A nivell d’indicadors setmanals les probabilitats de caigudes guanyen. Respecte al preu, és senyal significativa que quan avui l’IBEX a tocat els 9980 s’ha girat. Ja comentàvem fa dies que la línia de tendència iniciada el setze de desembre estava força avall, passava justament pels 9934 (avui), el trencament d’aquest canal sí que seria preocupant.
En general l’opinió probabilística, anticipant aconteixements, és que aquesta setmana les notícies negatives superaran a les positives.
La única posició oberta era la de FCC (0,8%) amb stop a 15.700, avui els indicadors ja ens han donen la senyal de sortida.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: lateral. 
Predisposició segons els setmanals: baixista.

No hay comentarios: