sábado, 26 de abril de 2014

OR.
Dia 6 d’abril: “Els indicadors a llarg termini, mensuals, ens indiquen bones probabilitats d’alces, xifrades sobre el 70%. La resistència dels 1353 (100% de fibionacci del mínim) ja la va poder superar força còmodament el dia disset de març actual (màxim 1389).Si el preu de la cotització de l’or fos un auguri del comportament econòmic dels propers mesos, de la por vers el comportament de les divises, de la xina, dels dèficits, de la deflació en alguns i de la inflació en altres...hauríem de dir que la por continuarà sinó és que creixerà. "
Dia 18 d’abril: “...caurà una mica el preu fins que donarà el senyal definitiu de tram a l’alça? Aquest és l’escenari probabilístic més possible. La caiguda sota els 1286 faria sortir petits inversors perquè entressin en borsa i seria el moment que les grans mans podrien entrar en valors refugi”.
Avui: indicadors diaris a l’alça, els estocàstics estan anticipant un tram alcista, el MACD i RSI’s també, altes probabilitats de què el preu es dirigeixi  a la zona dels 1330-1353. Pels setmanals hi ha una mica d’indecisió en el MACD, però els estocàstics també anticipen pujades. I a nivell mensual el camí està impol·lut. Especial menció la vela japonesa de les quinze hores del passat vint-i-quatre: oscil·lació entre 1299 i 1274 amb un volum el doble que l’anterior hora i unes sis vegades més que la mitjana de les hores anteriors. No podem atribuir, des de la nostra escassetat d’informació privilegiada quin fou el motiu però no creiem que fos pels sistemes automàtics, al menys els que nosaltres emprem, més aviat sembla una entrada més raonada i a llarg termini; el fet que es produí en el tercer mínim tocant la línia de tendència baixista i el quart en la resistència al voltant dels 1280, ens ho fa especular.
Resumint:
Vam aventurar l’augment de la por segons la possible evolució del preu de l’or, sembla que s’està complint, òbviament no sabem fins quan, però el preu va caure fins els 1268 (ja especulàvem que cauria per sota els 1286) i els indicadors segueixen mostrant grans probabilitats de pujades a llarg termini.

No hay comentarios: