sábado, 5 de abril de 2014

S&P500: Els beneficis i pujades de principi de setmana s’esvaïren el divendres. El dissabte passat vèiem més probabilitats de baixades que de pujades, ara, en la situació actual, les baixades segueixen amb més pes en els indicadors diaris, en els setmanals la situació és ambigua. No ens atrevim a recomanar entrades amb aquest aspecte .
Nikkei: Dèiem: “Els indicadors diaris propicien que les probabilitats de pujades guanyin però els setmanals continuen anticipant caigudes.” La pujada ha estat lleu. Per aquesta setmana la situació és semblant però s’ha corregit la probabilitat del canal baixista a mitjà termini. Les probabilitats en el diari ens engresquen a la compra, mentre que en el setmanal la situació no és definitòria.
A llarg termini la línia ascendent del S&P500 iniciada el març de 2009 ha de corregir mentre que la del Nikkei porta forces mesos en un rang lateral i això fa pensar que està consolidant posicions per reemprendre una nova pujada. El fet que el suport a 14064 hagi estat varis cops provat i hagi aguantat ens reafirma en aquesta creença. Pot ser bon moment per entrar però amb l’stop en el valor mencionat (no oblidem l’àvia prudència).

No hay comentarios: