domingo, 27 de abril de 2014

S&P500.
Resumint comentaris previs:
Dia 14 d’abril: “L’escenari no és gens encoratjador, tot i que és molt probable que s’utilitzi els repunts per mantenir la idea de què els preus estan barats, que l’economia es recupera etc probabilísticament, al menys ara mateix, els indicadors que seguim no diuen això.”
Dia 21: “El preu es troba en nivells molt elevats, el canal alcista va començar al març del 2009... a nivell diari, el preu pot anar a buscar el sostre dels 1873 (aprox.), el MACD assenyala altes probabilitats de pujades, estocàstics també, però de poca durada. Per tant, l’escenari més probable segueixen sent pujades en el curt termini, però esperant i molt atents a possibles correccions que podrien ser importants i sobtades a més llarg. Tard o d’hora haurà de corregir, dins la tendència alcista de fons, tal com ho feu els mesos del maig i juny del 2010, agost i setembre del 2011 i maig del 2012.”
S’han produït les alces anticipades fins el sostre dels 1880, certificant els pronòstics d’alces de curta durada i respectant el sostre que indicàvem d’un 0,4%, i d’allà ha recollit els dos darrers dies. Ara els indicadors diaris ja no acompanyen les alces a curt, de fet només el MACD ens dóna alguna petita possibilitat en aquest sentit. Pels setmanals i mensuals les trajectòries baixistes són les més probables. L’escenari contemplat és la recollida fins la primera línia de tendència del canal alcista que està, com dèiem, força avall, ara mateix sobre els 1675 (-11% de l’actual).

No hay comentarios: