domingo, 11 de mayo de 2014

Bovespa.
Dia 4/05 (53665): “Pujada important el dia dos de maig... important volum...altes probabilitats de la continuïtat alcista. A nivell setmanal, el MACD presenta un bon aspecte probabilístic però els estocàstics estan “sobrecomprats”, per tant s’haurien d’esperar lleugeres correccions. Els indicadors a llarg termini, auguren com a major probabilitat la fi de la caiguda... el gràfic és baixista en setmanal, alcista en mensual i en diari. Si trenqués els 54000 amb volum l’opció de compra seria molt fresca i podria arribar a aportar bons beneficis.”
Dia 11/05 (53590): assolí els 54775 el dia set però no amb prou volum. Els indicadors diaris presenten altes probabilitats de correccions, els setmanals són ambigus ja que si bé el MACD assenyala com a major probabilitats les pujades els estocàstics estan molt “sobrecomprats” hi haurien de corregir mentre que els RSI auguren pujades, i a nivell mensual la tendència a l’alça és clara. Tot això ens fa definir un escenari de lleugeres correccions però amb perspectives a llarg termini favorables a trencar els valors comentats.
Opcions de compra en accions locals per probabilitat d’escenari que seguirem durant aquesta setmana: Abertis, BBVA, Ebro Foods, Grífols i Inditex.

No hay comentarios: