lunes, 26 de mayo de 2014

Divendres vàrem passar, en l’IBEX, de la predisposició diària de lateral a alcista i avui s’ha confirmat amb una pujada de l’1,22% . Tancament a 10656 (futur), quan nosaltres posàvem en els 10660 la resistència, per tant no podem afirmar, per preu que estem en un nou tram a l’alça, però per indicadors, en el diari, les probabilitats alcistes continuen confirmant-se, i en els setmanals, hi ha menys percentatge però també guanyen, ara, les alces. La gran pega és el volum, un trencament sense volum pot anticipar una recollida sobtada, i això és el que sembla que ha passat, ha estat el més baix des de mitjans de febrer. Podem estar dins però seleccionant i amb stop molt molt cenyit.
La selecció: sortim de dues de les tres de la setmana passada: Bankia per estocàstics a punt de girar i Popular pot quedar recorregut però hi ha gran incertesa, ens mantenim en IAG però li pot quedar molt poc. Revaloracions en quatre dies 1,35%, 2,85% i 4,73%, respectivament.
A més: Abertis es pot anar entrant amb precaució, Abengoa també, Acciona una mica més incerta, Enagas les millor probabilitats en el diari, Indra un 1,49% avui i Mapfre se’ns ha anticipat: entrem a més llarg.
L’estrella ha estat OHL, els indicadors diaris encara amb probabilitats alcistes (sobre tot estocàstics), a més curt ull a cert grau de “sobrecompra” i a més llarg força perillositat. Si s’entra s’hauria d’esperar a una retallada.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: alcista.
Predisposició segons els setmanals: alcista.

No hay comentarios: