martes, 6 de mayo de 2014

IBEX a 10481, un altre lleugeríssim repunt. Volum una mica superior a ahir però en la línia dels darrers dies. La senyal del MACD es comença a girar a la baixa, els estocàstics creuant-se i la barra MACD sense despuntar: senyal baixista en el diari. En els setmanals més indefinició i en els mensuals comencen a ser preocupants els nivells de “sobrecompra”. Molta precaució, la recomanació és seguir fóra.
A nivell de les accions que seguíem (revaloracions en quatre dies): Abertis (+3,12%) confirmant l’auguri, ACS (+1,13%) molt “sobrecomprat” ens mantenim amb l’stop a 30.560, Bankinter (-3,12%) esperem el repunt, Gamesa (+9,42%)  quina elecció!!! I encara no gira, de totes maneres ull, i Repsol (+0,44%) en sortim.
Mencionar la recollida de beneficis que s’està produint en aquests moments en l’S&P500. Apuntàvem dissabte: “Els indicadors diaris comencen a tenir importants probabilitats de baixades, tot i tenir alguna resistència, a nivell setmanal encara semblen possibles algunes alces, però a nivell mensual l’esgotament de l’escenari a l’alça és clar.” Continua sense poder trencar la difícil resistència dels 1880 i si la seva caiguda arrossega Europa demà, tant l’IBEX com algunes de les accions recomanades poden patir més del compte. Veurem si aquest comportament és ja el de recollida fins el canal alcista comentat.
Per l’IBEX: 
Predisposició segons indicadors diaris: baixista. 
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: