sábado, 17 de mayo de 2014

Repassant índexs de països “emergents”: 
BSE Sensex 30 o del S&P CNX Nifty de la Índia.
Dia 13/05 (7047): “han començat una escalada de preu assolint nous màxims, trencant resistències i acompanyades de volum. Pot ser una bona opció entrades en productes que intervenen en aquesta zona.
Dia 17/05 (7239): indicadors del diari molt “sobrecomprats” alta probabilitat de correccions en el curt. La caiguda  del dia setze ha estat amb volum. En el setmanal, també, les majors probabilitats se les enduen les correccions mentre que en el mensual  la situació provoca més indefinició. L’escenari més probable són correccions dins de la tendència alcista iniciada aquest febrer, a curt, i l’agost passat a més llarg termini. Atents a la zona dels 6760 per stops si s’està dins. 
Bovespa.
Dia 4/05 (53665): “...altes probabilitats de la continuïtat alcista... lleugeres correccions... Si trenqués els 54000 amb volum l’opció de compra seria molt fresca i podria arribar a aportar bons beneficis.”
Dia 11/05 (53590): “assolí els 54775 el dia set però no amb prou volum... ens fa definir un escenari de lleugeres correccions però amb perspectives a llarg termini favorables a trencar els valors comentats.”
Dia 17/05 (54380): probabilitats de correccions a curt termini, tant el MACD com els estocàstics assenyalen probabilitats de baixades però no amb intensitat o durada. A nivell setmanal el MACD indica pujades però els estocàstics estan força “sobrecomprats”. I a molt més llarg termini l’escenari de trencament de la resistència dels 56000 és el més probable. Per tant, tot i molt probables correccions, aquestes les entendríem més com a moments per entrar que no com a tendència baixista. Ara per ara, a llarg termini la opció de pujades y revaloracions importants és més probable que un escenari baixista amb retallades importants.

No hay comentarios: