sábado, 31 de mayo de 2014

Seguiment del Nikkei.
Dia 23/05 (14545): “...en els propers dies-setmanes podem esperar pujades (els indicadors acompanyen). Recomanem entrada a aquest valor i observem com evoluciona de prop.”
Dia 27/05 (14645): “en el diari estocàstics girant (retallades en preu probables), MACD i RSI més neutrals. En el setmanals i mensuals es comença a percebre una bona opció de tendència alcista, manca una mica per confirmar, però ens mantenim dins.”
Dia 31/05 (14715): molt  a prop d’aquest preu es troba el 38.2% de fibionacci dels mínims del dies dinou de maig i onze, dotze i tretze d’abril. El volum no acaba d’acompanyar les pujades però això succeeix en altre borses de la mateixa manera. Els indicadors diaris anticipen alces ja que el MACD està encarant la línia del zero (senyal de compro de molts sistemes)  i el RSI està en tendència alcista, els que ens fan baixar la probabilitat són els estocàstics que estan “sobrecomprats” però en lleugera caiguda que podria anticipar un lleuger retrocés per encarar noves pujades. A més llarg termini, els setmanals provoquen altes probabilitats de pujades mentre que als mensuals els hi falta una mica per donar el tret de sortida a l’alça. En general l’escenari més probable són petites correccions dins un rang lateral entre els 14405 i els 14804 en el curt i alces a més llarg termini.
Com a inquietud ens queda la disminució progressiva del volum des de fa varis mesos.
Tot i així la recomanació és estar dins i fer el seguiment diari, l’escenari perfecte és difícil d’observar-lo.

No hay comentarios: