sábado, 14 de junio de 2014

Actualització de la anàlisi de l’OR.
Dia 18/05 (1293): “en rang lateral...  La situació és d’indefinició però es pot estar formant el sòl previ a les pujades, s’ha d’estar atent als 1278 per sota i els 1327 per sobre qualsevol ruptura definiria la tendència.”
Dia 14/06 (1277): des del dia 18 el preu de l’or inicià una fase baixista tocant els mínims de 1240 on s’ha format un important sòl. Això succeí durant els dies 30 de maig i 6 de juny. A partir d’aquí ha començat a remuntar fins a tornar a preus que foren sostre entre el març i principis de maig. Els indicadors diaris presenten tendència a l’alça, sobre tot el MACD ja que els estocàstics han començat a entrar en zona de “sobrecompra”. A nivell setmanal, MACD i estocàstics es porten la contrària, mentre que a mensual predomina la probabilitat alcista. En aquesta situació l’escenari  més probable són moviments laterals, no descartem possibles baixades fins els 1257 però tampoc un atac als 1297. La probabilitat no és definitòria i haurem de restar atents a la ruptura d’aquests dos valors a l’alça o a la baixa.
Analitzàvem, també, una de les principals accions d’empreses mineres on estan invertits els fons en or per la relació amb el preu del metall extret:
Randgold (UK):
Dia 18/05 (45.3): “...rang lateral actual...la probabilitat més alta són caigudes en el curt per encaminar-se a un escenari alcista a llarg termini, tot i què s’haurà de seguir la cotització de prop.
Dia 14/06 (45.7): en el diari i en el mensual l’escenari és alcista, però en el setmanal està més per definir. En aquest darrer els estocàstics i el RSI anticipen alces però el MACD està en una situació perillosa (a punt de trencar la línia del zero), en canvi a més llarg, mensual, el MACD té una formació clàssica que se sol donar quan comencen tendències alcistes però per confirmar-la hauria de trencar, en primera instància els 50.22.

Tanmateix per una anàlisis exhaustiva dels fons que inverteixen en or ens remetem a la pàgina lateral que porta per títol: ESTUDI FONS D'INVERSIÓ-OR, que ha de servir perquè els inversors puguin valorar la idoneïtat d’invertir en or mitjançant fons d’inversió lligats a empreses mineres.

No hay comentarios: