miércoles, 11 de junio de 2014

El futur de l’IBEX a 11044. Ja dèiem ahir que es podia formar una resistència important en el nivell dels 11167, sembla que així ha estat. També advertíem de possibles recollides puntuals: avui n’ha estat una. A partir d’ara l’escenari es defineix més cap a la lateralitat ja que el MACD que s’estava aplanant ara ho està més, els estocàstics s’han començat a girar i l’RSI te tendència a la baixa; en general, en el diari, els indicadors avancen caigudes, lleugeres això sí. Per altra banda el volum s’ha incrementat (mala senyal) i la distància del preu a la línia de tendència és cada cop més alta, amb el que augmenten les probabilitats de baixades. Aquestes però estan en el context d’una tendència alcista de fons tal com ens ho assenyalen els indicadors setmanals que encara no anticipen la baixada.

En les accions locals avui hi ha hagut recollides en moltes i el millor comportament del selectiu ha estat per una de les recomanades: Inditex de la qual ja feia tres dies que en vèiem potencial, sembla que hem anticipat els bons resultats.
Abengoa (9,00% en set dies) ha retrocedit i ha trencat l’stop de protecció per tant encara s’han recollit guanys superiors als dos dígits.
Revaloracions en quatre dies: Abertis (5,02%) ara els estocàstics ja han girat igual que el RSI el AMCD aguanta, també ha saltat l’stop, Ferrovial (1,47%) hi ha força risc però encara ens podem mantenir i Inditex (4,70%) en sortim amb beneficis pels indicadors i la vela que ha dibuixat a darrera hora.
En dos dies: Banc Popular (-1,31% de revaloració) per preu podria aguantar per indicadors hi ha indefinició: mantenim. 
Per l’IBEX: 
Predisposició segons indicadors diaris: lateral. 
Predisposició segons els setmanals: alcista.

No hay comentarios: