jueves, 19 de junio de 2014

I un altre: 0,68% a l’IBEX, tres dies pujant, confirmant el comentari d’ahir: “... tot i així el preu sembla voler anar a buscar els 11167, màxims intradia del futur del dia nou d’aquest mes.”; el futur tancant a 11182. Els indicadors diaris han anat canviant en aquests dies, però encara no donen una entrada clara, el MACD es resisteix (és el més lent, però més segur). En el setmanal la situació és diferent ja que estocàstics estan per girar, RSI entrant en “sobrecompra” i MACD més positiu; per tant no podem anticipar recorregut a l’alça. Per preu estem cada cop més i més amunt i el tancament d’avui respecte al sòl del dia tres de febrer és un important nivell de fibionacci. 
Enagas ha arribat als 29.940 (futur) intradia i s’ha girat bruscament, els indicadors no mostren que pugui trencar-lo demà, tot i què a més llarg la tendència és més estable. OHL un 4,46% més avui: impressionant, ahir la vèiem forta, i així ho ha confirmat (5,25% en dos dies). Els indicadors no anticipen correcció però la vela d’avui ha marcat un màxim de 34.210 molt a prop dels 34.415 proper màxim intradia, sense feblesa final, i per tant resta la incertesa per les primeres hores. La recomanació és mantenir-se.
Gamesa un 0,12% superant en l’intradia els 9.379 però tancant a 9.310 (futur), molta precaució perquè queda poc recorregut.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: lateral.
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: