viernes, 27 de junio de 2014

Per tercer dia consecutiu, IBEX rebotant en el sòl dels 10787-10808 (del futur) en l’intradia i caient un 0,26%. Els dos primers el volum fou força més alt que aquest darrer. Estocàstics diaris girant des de la “sobrevenda”, RSI encara amb pendent negativa i MACD anticipant baixades. A curt l’escenari probabilístic continuen sent les baixades però cada cop amb menys força. Pel setmanal estocàstics i RSI estan a la baixa però el MACD es resisteix: força indefinició. El volum setmanal ha estat alt acompanyant les pèrdues, per tant a curt i mitjà termini no podem recomanar l’entrada, tot i que la tendència de fons és alcista el sòl del canal es troba sobre els 10450 (força lluny) i el següent valor de fibionacci (38.2 a vigilar), després del d’aquests dies, és en el 10650.
Respecte a les accions locals per entrades en el curt termini:
Arcelor Mittal 0,60% avall continuem esperant als 10.640 i veure què passa allà.
Ebro Foods 0,15% amunt. Continuem dins ja que els indicadors són positius tot i què la vela dibuixada avui podria ser un canvi de tendència no ho podem confirmar.
De les que seguíem de més llarg: Enagas -0,36%. Ara en el diari marca sortides no així en el setmanal. Mantindríem amb stop als 22.902.
OHL ha caigut el 1,10% tal com dèiem ahir “Ara en sortiríem ràpid, no creiem que pugui continuar amunt amb força.” 
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: baixista.
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: