martes, 10 de junio de 2014

Petita recollida -0,09% de l’IBEX en el nivell de fibionacci, al nivell dels 11167. Podria formar-se una resistència important en aquest valor? La senyal del MACD comença a aplanar-se però encar li queda una mica, els estocàstics han entrat en “sobrecompra” però els hi pot quedar recorregut i el RSI sí que ha començat a girar. Per tant força indefinició, però l’escenari més probable són la continuïtat de les pujades, al menys a curt termini, amb possibles recollides puntuals. Els indicadors setmanals, ara mateix, marquen alces, no hi ha indicis clars de retrocessos, per tant prudència perquè el preu està molt amunt i el volum no acaba d’acompanyar el suficient, en algun moment hi haurà correcció però les probabilitats de successos no ho anticipen encara. 
Accions locals: 
Abengoa (11,94% en sis dies) ha retrocedit un pèl tal com anticipàvem ahir però no ha trencat l’stop dels 4.431. Mantenim però està afluixant considerablement.
Revaloracions en tres dies: Abertis (5,02%) els estocàstics apunt de girar: aguantarant encara demà creiem que sí stop a 16.795, Acciona (1,37%) ja dèiem que havia topat amb forta resistència: masses probabilitats de caigudes en sortim, Enagas (-1,18%) ha girat completament: assumim pèrdues, Ferrovial (1,84%) ens mantenim tot i el gir del RSI i Inditex (3,57%) continua el bon aspecte tot i què pot haver alguna recollida pel preu.
En un dia: Banc Popular (0,86% de revaloració) mantenim amb objectiu a les resistències de 5.614 i 5.920. 
Per l’IBEX: 
Predisposició segons indicadors diaris: alcista. 
Predisposició segons els setmanals: alcista.

No hay comentarios: