viernes, 20 de junio de 2014

Retallada del 0,29% a l’IBEX. Futur en 11061, s’està imposant mica a mica la lateralitat. En el diari els signes baixistes s’estan imposant, tant el MACD, com els estocàstics com els RSI’s ens indiquen canal baixista. Els moviments entre els 10800 i els 11000 (aprox.) són els més probables els propers dies. A nivell setmanal s’està a punt de donar el tret de sortida a una correcció però encara no està prou clara.
A nivell d’accions les correccions han estat força generals escapant-se’n, entre altres, IAG amb una revaloració del 2,21%, per probabilitats la continuïtat alcista no és la que predomina ja que estocàstics i MACD no anticipen pujades.
De les que seguíem: Enagas un 0,02% avui, on continuem veient una tendència estable però a mig termini, ja que en el curt està lluitant contra la forta resistència dels 22.940, que de trencar-la es podria disparar, això sí.
OHL ha retrocedit un 2,30%, ja avisàvem que la vela d’ahir va ser espectacular i que a primeres hores podria haver recollida, tal com ha estat, estabilitzant-se més al final de la sessió. En tres dies un 2,95%. Demà està l’escenari complicat ja que tenim estocàstics girant-se i en “sobrecompra” (baixades) igual que RSI, però el MACD encara anticipa canal alcista. Per preu és més probable una alça moderada: mantenim.
I de Gamesa ja anticipàvem que quedava poc recorregut, retrocés del 0.72% avui, hi ha moltes probabilitats de moviments laterals els propers dies.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: lateral.
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: