domingo, 1 de junio de 2014

S&P500
Dia 3/05: (1874): “...s’ha tornat a quedar en els 1885... li falta força per superar-lo, el volum sol ser més gran en les recollides que quan ho intenta... els volums setmanals des del setembre (1666 preu) s’han reduït molt...Des del 14 de gener el VIX... està en tendència alcista amb el MACD apuntant pujades.” 
Dia 22/05 (1890): “torna a intentar la superació de la resistència dels 1898... els indicadors avançats s’estan començant a girar i si els hi hem de fer cas pot trencar-la.”
Dia 24/05 (1898): “Molt gradualment, amb poc volum, però va anant a l’alça... Hi ha una gran probabilitat de pujades a curt però després el normal és una correcció: és l’escenari més probable des de finals d’abril, però s’hi està resistint.”
Dia 1/06 (1921): estocàstics molt “sobrecomprats”, MACD a ‘alça i RSI també, continuen doncs les probabilitats de pujades a curt segons els indicadors diaris. En els setmanals situació molt semblant i en els mensuals les pujades fan vertigen però no hi ha senyals de venda clares. Per tant de moment l’escenari més probable són les pujades, insistim però en que el volum es cada cop més minso. Màxima prudència.
Accions locals:
Mantenim Abertis (1,09% en quatre dies) i Indra (0,93% en quatre dies) de la setmana passada. 
Per entrar aquesta setmana curt: Abengoa segueix tenint indicadors que assenyalen probabilitats tot i alguns en “sobrecompra”, FCC bon aspecte global, ArcelorMittal en breu i OHl senyal de MACD. Són les que estan en situació de sistema cosa que no significa que siguin les que més guanys poden tenir.

No hay comentarios: