domingo, 22 de junio de 2014

S&P500
Dia 3/05: (1874): “...Des del 14 de gener el VIX... està en tendència alcista amb el MACD apuntant pujades.” 
Dia 22/05 (1890): “... la resistència dels 1898... els indicadors avançats s’estan començant a girar i si els hi hem de fer cas pot trencar-la.”
Dia 1/06 (1921): “...continuen...les probabilitats de pujades a curt... Per tant de moment l’escenari més probable són les pujades...” 
Dia 8/06 (1947): “... creiem que l’escenari més probable són alces moderades en temps i quantia en diari i pot ser setmanal però la correcció és cada cop més imminent.”
Dia 22/06 (1955): els indicadors diaris encara anticipen pujades, els setmanals presenten dualitats, ja que estocàstics en “sobrecompra” i RSI entrant-hi però el MACD no està en aquest sentit d’evolució, i en els mensuals l’escenari són correccions. Probabilísticament queda recorregut en diari, menys en setmanal i molt menys en mensual. Ara mateix s’anticipa una correcció important que es situaria entre finals de juliol i agost, però de moment el preu i el volum de les darreres dues setmanes estan aguant molt bé i s’haurà de seguir dia a dia.

Respecte a les accions locals per entrades en el curt termini:
Arcelor Mittal, tot i que pot corregir a primeres hores, hi ha forces probabilitats de pujades, al menys fins els 11.496.
Ebro Foods molt en el curt amb risc, stop en 15.064 considerant un sòl important i anant a buscant revaloració perduda en la darrera setmana.
Técnicas Reunidas també presenta un aspecte, per preu, d’alces, tot i que necessita trencar resistència. Atenció als 45.995 que els te molt a prop de superar. Amb volum pot ser bona opció.
De les que seguíem: Enagas un 0,02% avui, on continuem veient una tendència estable però a mig termini, ja que en el curt està lluitant contra la forta resistència dels 22.940, que de trencar-la es podria disparar.
OHL estocàstics girant-se i en “sobrecompra” (baixades) igual que RSI, però el MACD encara anticipa canal alcista. Per preu és més probable una alça moderada: mantenim.

No hay comentarios: