domingo, 29 de junio de 2014

Seguiment del Nikkei.
Dia 23/05 (14545): “...en els propers dies-setmanes podem esperar pujades (els indicadors acompanyen). Recomanem entrada a aquest valor...”
Dia 31/05 (14715): “... En general l’escenari més probable són petites correccions dins un rang lateral entre els 14405 i els 14804 en el curt i alces a més llarg termini.”
Dia 16/05 (15034): “L’escenari més probable són encara moviments laterals de consolidació abans d’anar a buscar una tendència alcista més clara. Continuem recomanant estar dins. De moment des de l’entrada ja ha guanyat 489 punts.”
Dia 29/06 (15095): movent-se en lateral des de la darrera referència però mantenint-se per sobre els 15000. Pels indicadors diaris s’esperen encara correccions ja que tant el MACD, com l’RSI, com els estocàstics ens anticipen escenaris de baixades. En el setmanal l’escenari està menys definit, ja que si be RSI i estocàstics donen com a majors probabilitats les baixades, el MACD s’hi resisteix. I a nivell mensual la situació és inversa a l’anterior. Per tant cal concloure que les probabilitats apunten a baixades limitades en els propers dies per donar temps a corregir alguns indicadors setmanals i tendir a les alces a més llarg termini. De moment recomanem estar dins.

Respecte a algunes de les accions locals a seguir aquesta setmana:
Arcelor Mittal a molt curt els indicadors d’una hora han començat a girar, els de quatre hores els hi falta poc i en el diari encara s’esperen retallades. Entre els 10.775 i els 10.640 pot ser un bon moment d’entrada però s’hauria d’esperar per confirmar-ho.
Ebro Foods els indicadors diaris anticipen alces i els setmanals comencen a girar però hem de ser cautelosos pel darrer comportament del preu.
Enagas en el diari les recollides serien el més probable. Es pot mantenir amb stop als 22.902 o realitzar beneficis esperant una propera entrada a curt.
Amadeus (29.975) podria estar començant a girar i frenar les darreres baixades està formant un sòl i pot ser una opció per aquesta setmana. 
IAG (4.787) també presenta una probabilitat semblant a l’anterior amb MACD assenyalant entrades, RSI indefinit i estocàstics a la baixa.
Repsol (19.250) estarem atents al preu perquè en breu podria assenyalar entrada.

No hay comentarios: