martes, 24 de junio de 2014

Un 0,11% avall l’IBEX. Futur a 11013. Volum inferior a ahir. Els indicadors diaris donant altes probabilitats de continuïtat baixista. Els setmanals conserven la tendència d’ahir, estocàstics i RSI avall mentre que el MACD encara es resisteix. Si mirem a més curt, a H4 veiem, també, tendència baixista per part de RSI i MACD, però menys per estocàstics, que es troben en un moment clau. Observant les veles i el volum dels dos darrers dies observem que les entrades més important han coincidit amb veles de caire baixista, per tant les senyals per aquesta banda confirmen la predicció via indicadors.

Respecte a les accions locals per entrades en el curt termini:
Arcelor Mittal +0,13% avui. Els indicadors a molt curt indiquen baixades però els diaris poden aguantar. No esperem grans revaloracions, es pot mantenir però amb precaució.
Ebro Foods +0,22% avui. Mantenim l’stop en 15.964, els indicadors anticipen alces però el preu està en una zona que pot costar de superar. La recomanació és estar dins.
Técnicas Reunidas -1,61% avui, ja dèiem ahir que el volum no acompanyava, i la correcció anticipa noves caigudes. La recomanació és sortir-ne si pensem en el curt.
L’estrella d’avui Acciona: +2,79% no presenta un bon aspecte tècnic, són més probables les recollides que les alces. Estocàstics i MACD plantegen escenaris baixistes mentre el RSI ha entrat en “sobrecompra” però amb pendent positiva.
De les que seguíem: Enagas +0,62% avui, continuem amb l’opinió d’ahir: “alguns indicadors comencen a estar molt “sobrecomprats”: precaució”.
OHL –1,41%, els indicadors estan excessivament baixistes i tot i que el preu pot haver topat amb un sòl no podem recomanar seguir-hi, a mneys que mantinguem l’stop ajustat dels 32.790.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: baixista.
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: