lunes, 23 de junio de 2014

Un 0,33 avall l’IBEX. Hi ha hagut sobre les 9.15 del matí una important entrada de volum. Una darrera entrada semblant a l’abril feu anar el preu a buscar la línia de tendència. En aquest cas la tenim sobre els 10400, molt molt lluny. A més per indicadors tant RSI, com estocàstics com el MACD marquen a la baixa, per tant canviem pronòstic a baixista en el diari. En el setmanal el MACD aguanta però els altres dos ja s’han girat, mantenim la lateralitat com a escenari més probable.
Respecte a les accions locals per entrades en el curt termini:
Arcelor Mittal +1,13% confirmant la previsió d’ahir, caient fins a les dotze als 10.820 (futur) i després recuperant fins els 11.145 (futur). Seguim estant en predisposició positiva vers les alces.
Ebro Foods +1,98%, també confirmant el que deien els indicadors sobre la seva sortida de l’IBEX, mantenim l’stop en 15.964 tot i alguna possible correcció l’aspecte tècnic és bo.
Técnicas Reunidas +0,71% poden continuar les alces ja que ha trencat la resistència que mencionàvem. La pega és que no amb molt volum.
De les que seguíem: Enagas +0,65% avui, alguns indicadors comencen a estar molt “sobrecomprats”: precaució. Ha trencat la forta resistència dels 22.940 i amb volum però la vela dibuixada ens fa estar, també, alerta.
OHL –0,42%, com dèiem estocàstics girant-se i en “sobrecompra” (baixades) igual que RSI, i el MACD, avui, ja està més indefinit. Es pot mantenir però amb stop a 32.790.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: baixista.
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: