lunes, 9 de junio de 2014

Un 0,9% amunt per l’IBEX. Ja dèiem el divendres que el pronòstic era alcista. El RSI ha entrat una mica més en zona de “sobrecompra” però encara no és alarmant, els estocàstics s’hi dirigeixen però tenen recorregut, i el MACD està indicant compres, per tant pel diari: tendència alcista. Pel setmanal, comença a preocupar la verticalitat dels estocàstics, però el MACD i el RSI encara no indiquen canvis, mantenim la probabilitat alcista, tot i disminuir. Òbviament després de tres dies amb forces alces les recollides de beneficis poden aparèixer en qualsevol moment, però el fons és, en principi, sòlid. 
Accions locals: 
Abengoa (12,80% en cinc dies) ja dèiem que alguns indicadors començaven a afluixar i això ha fet que augmenti la probabilitat de recollides: stop a 4.431.
Revaloracions en dos dies: Abertis (3,65%) ull a l’excessiva verticalitat dels estocàstics, Acciona (2,07%) ha topat amb forta resistència però mantenim, Enagas (1,07%) te recorregut, Ferrovial (2,11%) bon aspecte i Inditex (2,19%) semblant a l’anterior.
Estrella d’avui: Banc Popular (4,62% de revaloració) continuarà? Per indicadors les probabilitats són que sí. Fins on? Resistències en 5.614 i 5.920 a més llarg. 
Per l’IBEX: 
Predisposició segons indicadors diaris: alcista. 
Predisposició segons els setmanals: alcista.

No hay comentarios: