sábado, 19 de julio de 2014

Dax (Alemanya)
Dia 19/07 (9740): el dia vint de juny el futur assolí un màxim en 10053 després, sense formar un canal baixista clar, ha anat retrocedint per moure’s actualment entre els 9871-9624 els darrers dies. Pel que fa a la anàlisis probabilístic via indicadors, a molt curt hi ha força incertesa, ja que si be els estocàstics a quatre hores indiquen pujades els d’una hora estan indefinits i força “sobrecomprats”; no queda una tendència clara. A nivell diari MACD i estocàstics augmenten les probabilitats de baixades però RSI apunta a les alces. I a més llarg, setmanal i mensual, les probabilitats cauen de la banda baixa. En termes generals, i a llarg termini (mesos) no es recomanable entrar-hi. Són probables oscil·lacions entre els valors mencionats però de trencar el sòl dels 9624 les caigudes podrien ser importants (fins els 9420 en primera instància).
I algunes accions de cara als seguidors alemanys del bloc i pensant en setmanes les que presenten majors probabilitats de revaloracions:
Adidas: a quatre hores i diari presenta molt bon aspecte. A més curt és més incert si aguanta en aquest rang pot ser el tret per pujades importants.
Beiersdorf: podria haver donat el tret de sortida a una bona revaloració (forces probabilitats per gràfic).
Deutsche Bank: a molt curt, horari, encara es podrien presentar retallades però a nivell diari i setmanal hi ha probabilitats de pujades (els 25.040 apareixen com un bon sòl)
Ifineon: presenta uns gràfics força encoratjadors a quatre hores i diari però a més curt hi ha molta incertesa, pot ser una bona aposta.
Deutsche Lufthansa: probabilísticament s’acosta el moment de recuperació de la vela del dia sis de juny. 
En general, a aquestes accions els pot faltar una mica però si el perfil de l’inversor pot aguantar retrocessos a canvi d’expectatives aquest pot ser un bon moment 
S&P500 (EEUU)
Dia 3/05 (1874): “...Des del 14 de gener... està en tendència alcista...” 
Dia 1/06 (1921): “...continuen...les probabilitats de pujades a curt... Per tant de moment l’escenari més probable són les pujades...” 
Dia 22/06 (1955): “... Probabilísticament queda recorregut en diari, menys en setmanal i molt menys en mensual... una correcció important que es situaria entre finals de juliol i agost...”
Dia 8/07 (1978 a les 20.10): “... l’escenari més probable és la continuïtat alcista, amb lateralitat en diari (retrocessos puntuals)...”
Dia 12/07 (1961): “... L’escenari més probable són moviments laterals en el diari però en el setmanal hi ha altes probabilitats de correccions. No es pot estar en el valor.” 
Dia 19/07 (1972): el preu no ha pogut amb la resistència dels 1978. A molt curt les probabilitats són baixistes, tot i l’oposició del MACD a quatre hores, la resta d’indicadors donen probabilitats baixistes. En el diari hi ha més indefinició, si be el RSI i estocàstics estarien de la banda de les alces, el MACD apunta a baixades. I a més llarg en el setmanal i el mensual el grau de “sobrecompra” d’estocàstics i RSI és molt elevat i no aconsella estar-hi. L’escenari, per probabilitats és anar a buscar els 1913, la superació de la resistència, en breu, és molt poc probable.

No hay comentarios: