sábado, 12 de julio de 2014

Or
Des del maig ja recomanàvem l’entrada en aquest valor, sobre tot al formar-se el sòl dels 1240; i en un segon moment al trencar amb força els 1297.
Dia 10/07 (11337): “... En aquest escenari s’haurien de continuar produint moviments laterals de consolidació, retrocessos en alguns moments degut a la forta vela d’avui però la tendència de fons és positiva, tant per preu com per indicadors, els 1327 han de servir de sòl.
Dia 12/07 (11338): al finalitzar el passat dia deu la vela va corregir però el dia onze continuaren les revaloracions (petites això sí però importants ja que no corregiren els avenços anteriors). En la situació actual, per preu, s’haurien de consolidar els moviments per sobre els mencionats 1327. Per indicadors a curt hi ha valors contraposats, si be en l’horari MACD, i en menor mesura RSI indiquen baixades els estocàstics apunten a l’alça, mentre que a quatre hores només el MACD augmenta les probabilitats de baixades en contraposició als estocàstics i RSI: força indefinició. EN el diari guanyen les probabilitats alcistes, només el MACD es resisteix una mica, i en el setmanal RSI i MACD indiquen continuïtat alcista, no així els estocàstics que estan, apunt, però encara no ho han fet de donar trets de sortida. En aquests moments les perspectives probabilístiques són positives però sense un marge molt ampli, si obre a l’alça i trenca els 1343 el valor tindrà un biaix clarament alcista, si no el més probable són moviments laterals amb el sòl comentat. Si s’està dins el més recomanable és esperar i si es vol entrar o fer noves aportacions, amb seguretat, es aconsellable esperar el trencament de la resistència mencionada (1343).
S&P500
Dia 3/05 (1874): “...Des del 14 de gener... està en tendència alcista...”
Dia 1/06 (1921): “...continuen...les probabilitats de pujades a curt... Per tant de moment l’escenari més probable són les pujades...”
Dia 22/06 (1955): “... Probabilísticament queda recorregut en diari, menys en setmanal i molt menys en mensual... una correcció important que es situaria entre finals de juliol i agost...”
Dia 8/07 (1978 a les 20.10): “... l’escenari més probable és la continuïtat alcista, amb lateralitat en diari (retrocessos puntuals), quedant alguna setmana d’alces (dependrà dels propers dies) que s’haurien d’anar esgotant cada cop més ja que portem sis mesos d’alces continuades amb augment de la pendent del preu i el MACD disminuint la seva.
Dia 12/07 (1961): el preu ha sofert lleugers retrocessos aquests dies amb augment de volum en les baixades. La línia de tendència alcista passa, ara mateix, pels 1910, qualsevol moviment fins aquest valor seria normal. Per indicadors a curt, horaris, no hi ha definició, els horaris anticipen alces però no majoritàriament, estocàstics a quatre hores i MACD a una hora indiquen el contrari. En el diari la situació es reprodueix, ja que si be el MACD (més lent) apunta baixades, estocàstics i RSI donen probables alces. A més llarg, setmanal, s’està donant el tret de sortida del valor, ja que estocàstics i RSI indiquen retallades, tot i que el MACD aguanta. L’escenari més probable són moviments laterals en el diari però en el setmanal hi ha altes probabilitats de correccions. No es pot estar en el valor.

No hay comentarios: