domingo, 7 de septiembre de 2014

BOVESPA
Juliol: a mitjans de mes (56350) les probabilitats alcistes superaven les baixistes.
Agost: el dia quinze (57725) trenca la directiu baixista anticipant alces que es materialitzen fins arribar als 63005 del dia u de setembre.
07/08 (61325): tal com dèiem el dia vint-i-nou (61645) amb indicadors a la baixa el moviment natural, estadísticament parlant era una correcció. Ara els indicadors diaris són força baixistes, per estocàstics i RSI i amb el MACD apunt de confirmar plenament la tendència. En els setmanals tenim al RSI baixista, el MACD encara alcista degut a la pendent positiva de la senyal i els estocàstics que semblen començar a girar però els hi falta: per tant no podem definir l’escenari. Pels mensuals la indefinició és encara major, RSI a la baixa, estocàstics en “sobrecompra” però alcistes i MACD indecís. Si s’està dins la recomanació és recollir beneficis, si es vol entrar: esperar. 
Eurostoxx50 
Juliol: després de la primera setmana caigué per sota els 3205 i es mogué lateral entre aquest valor i els 3130 fins que el trencà el dia trenta-u. 
Agost: continuaren les caigudes a principi de mes fins els 2992, concretament en l’intradia arribà als 2972, remuntant fins a tocar els antics 3205,ara resistència, des de la directriu del canal alcista. 
05/09 (3287): fortes pujades des de principis de mes que, tall com dèiem, han aconseguit canviar l’escenari a llarg. Ara els indicadors diaris són alcistes, excepte el RSI que comença a anticipar febleses. Els setmanals són majoritàriament alcistes, menys el MACD, amb molta força estocàstics i RSI. I els mensuals semblen anticipar alces però s’ha d’anar amb cura amb el MACD que està molt contrari. Per preu hauria de corregir a la línia de tendència alcista, que ara passa pels 3104, però que fins els 3130 seria probable que no l’anés a buscar, mentre que per indicadors hauria d’atacar els màxims. Escenaris enfrontats que fan recomanar esperar a definir en el curt

No hay comentarios: