viernes, 14 de noviembre de 2014

IBEX35. Continua lateralitat. 
14/11 (10112). Aquests dos darrers dies el preu s’ha mogut dins els rangs pronosticats. Ara tenim els indicadors a molt curt alcistes, a una hora de manera unànime i a quatre hores amb només l’oposició del MACD. Els diaris són menys clars, ja que si be els estocàstics són molt baixistes, el RSI és neutral i el MACD no acaba de definir. Els setmanals presenten encara més ambigüitat ja que tenim als estocàstics alcistes, el MACD clarament baixista amb la senyal-barra MACD en posició clara de baixades (apunt de tallar el zero) i RSI neutre. I a més llarg, mensual, la situació és clarament pessimista. Per tant les probabilitats es decanten per pujades anant a buscar el sostre del canal però degut als indicadors a llarg no s’hi pot preveure continuïtat. 
Bankia. Lateral.
14/11 (1.310): igual que el selectiu s’ha mogut dins el canal. Els indicadors a molt curt apunten amb altes probabilitats a les alces. A diari, hi ha més indefinició, amb estocàstics baixistes, RSI neutral i MACD per concretar però decantant-se per les alces en un futur. A més llarg la situació és baixista. L’escenari més probable són alces en el curt de les quals s’hauria de seguir l’evolució i repercussió a més llarg.
Santander.  Aguantant.
14/11 (6.666): ha aguantat en els entorns del sòl (6.725). Els indicadors a molt curt són alcistes quasi de manera unànime. A diari, el perill baixista hi és molt present i a més llarg la situació és clarament negativa. S’aguanta per un fil i tot i que de moment els indicadors a molt curt no anticipen la caiguda s’hi ha d’estar molt a sobre.

No hay comentarios: