martes, 10 de febrero de 2015

Nikkei. Lateral.
05/02 (17715). Lleugera pujada. Continuant en la part superior del canal lateral. Ja dèiem que hi ha havia probabilitats alcistes en el molt curt i curt i així ha estat. Ara, per indicadors a molt curt, l’escenari és baixista; a curt tampoc és positiu i a més llarg, hi ha força indefinició. Per preu podria recular fins els 17244. Les probabilitats, doncs, són baixistes però dins la lateralitat de fons.
Pronòstic a molt curt: baixista. Pronòstic a curt: lateral-baixista.
Or. A l’expectativa.
10/02 (1233). Des de la darrera entrada ha patit fortes correccions el dia vint-i-dos del mes passat arribà als 1308 (màxims intradia) i començà a baixar aturant-se prop dels preus actuals. Dèiem que “per preu, hauria de corregir (el sòl està ara en 1281) i de fet els indicadors horaris així ho indiquen”. Va trencar aquell sòl i ara es troba en els 1226 amb sostre en els 1253. Per indicadors a molt curt és majoritàriament alcista mentre que a diari és baixista. A més llarg, setmanal i mensual continua optimista, més en el mensual que en el setmanal.
Continuem afirmant que l’aspecte tècnic a llarg termini és quasi immillorable. A més curt,. A diari, però, la situació és alcista.
Pronòstic a molt curt: lateral-baixista. Pronòstic a curt: lateral-alcista.

No hay comentarios: