jueves, 12 de febrero de 2015

Nikkei. Lateral.
12/02 (17854). Continua graó a graó, tal com es comentava el dia cinc de febrer. Ha tingut fortes oscil·lacions en l’intradia però el resultat final ha estat amb volum i a l’alça segueixen entrant compres. Per indicadors, els horaris segueixen sent baixistes mentre que els diaris comencen a presentar signes de pujades. Les probabilitats es decanten per moviments laterals de consolidació abans d’intentar trencar la resistència dels 18044 però si moviments ràpids acosten el futur de l’índex al preu mencionat poden entrar fortes ordres de compra.
Pronòstic a molt curt: lateral-baixista. Pronòstic a curt: lateral-alcista.
Petroli (Brent).
Reproduïm comentari del dia tres de febrer:
03/02 (56.22). “... en contra de l’opinió de molts experts... presentar altes probabilitats de formar un sòl i parar la tendència baixista. El ganivet ja no cau en punxa, podem començar a intentar agafar-lo sense tant risc de tallar-nos. Des del dia tretze de gener (tancament a 48.05) l’aspecte tècnic ha canviat considerablement. Els pronòstics ens donaven, per indicadors parada sobre els 49.92 (propers) per  iniciar una lateralitat de molt curta durada abans d’encarar una forta pujada, ara per ara de pronòstic més que agosarat. (entrada del dia 8)....”
“En aquesta situació les eines matemàtiques i el sentit comú afirmen que no es pot reproduir (ja que no sol passar quasi mai) una recuperació sobtada de preu, però el fet que no passi mai no vol dir que no hi hagi una probabilitat que per sistemes és molt baixa. Però com sabem l’ésser humà pot (encara) tenir en compte variables addicionals i des d’aquesta perspectiva les probabilitats de recuperacions anormalment sobtades en el temps poden donar-se amb major facilitat de la prevista.”
Pronòstic a curt: lateral-alcista. Pronòstic a mig: alcista.
12/02 (58.70). fortes pujades i amb volum. Des dels 49.92 un 18% des del dia tretze de gener. En horari els indicadors són clarament alcistes, en diari hi han els estocàstics i un aplanament de la senyal del MACD que són baixistes; i amés llarg l’escenari continua sent molt positiu.
Pronòstic a curt: lateral-baixista. Pronòstic a mig: alcista.

No hay comentarios: