viernes, 21 de marzo de 2014

Continua mantenint-se la tendència lateral a l’IBEX però el comportament d’aquesta setmana del preu ha desembocat en un augment considerable en les probabilitats de retrocessos. Els estocàstics diaris marquen retirades de diners i el MACD del mateix període està a punt de tallar la línia del zero: situació extremament perillosa tant a curt com a mitjà termini. Els indicadors setmanals també van a la baixa. No entrar a menys que es vulgui jugar a curt (futurs, opcions etc.).
Accions de la setmana:
Inditex dèiem ahir que era una bona opció per avui: +1,07% (la segona millor d’avui). A curt termini (dies) es força probable algun retrocés mentre que a més llarg l’aspecte probabilístic és millor. 
FCC ha fregat la banda alta del canal baixista (16.44) i això ha fet augmentar les probabilitats de retrocessos, és probable una mica de recorregut a curt termini a l’alça però a mitjà es molt més incert. Si s’ha entrat a sobre els 14,0-14,6 pot ser un bon moment per a realitzar beneficis el dilluns sobre els 16.4-16.5. Probabilísticament els números estan molt igualats.
Indra està en una zona de massa indefinició per continuar recomanant-la. 
Técnicas reunidas té probabilitats del 60% de pujades en els diaris, en els setmanals està en més indefinició. Podria experimentar una alça fins a buscar els 40.90 però amb retrocessos puntuals. 
Acerinox continua pujant tancant el futur a 11.410 impecable en el diari amb algun risc en el setmanal (es va recomanar entrar a 10.290)
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: baixista.
Predisposició segons els setmanals: baixista

No hay comentarios: