sábado, 22 de marzo de 2014

Repassem la cotització de la recomanada Gaz de France. El passat 18 marcà un màxim intradiari de 19.845. Des de llavors els indicadors han anat entrant en zona de “sobrecompra” i hem de recomanar-ne la sortida per l’augment de probabilitats de baixada en els diaris. En el setmanal encara hi ha recorregut, així que qui estigui a més llarg termini encara te probabilitats de noves alces, però a nivell de dies pot haver-hi important retrocessos. Recomanàrem l’entrada a 17.440 i ara es troba a 19.525, revaloració del 12%.
Respecte l’S&P500 a nivell setmanal marca retrocessos però a menys termini (diari) pot tenir pujades, encara que no creiem (poca probabilitat) que trenqui els 18881, la propera zona de resistència. Si anéssim a nivell mensual, amb la dificultat que suposa predir a tant llarg termini, les probabilitats de caigudes són molt altes. Valors de 1820 no haurien d’estranyar si la tendència actual continua. Ja dèiem dissabte passat que la tendència de fons alcista a llarg termini està molt avall.
Respecte al Nikkei ha rebotat dos dies d’aquesta setmana en els 14064 si els trenqués podria propiciar caigudes importants. MACD’s diaris, setmanals i mensuals fan que la probabilitat de baixades siguin molt altes, en cap cas entraríem a menys que fos a curt.
Els dos escenaris a llarg termini fan pensar, en la situació a dia d’avui, que s’ha esgotat la línia ascendent del S&P500 iniciada el març de 2009 i la del Nikkei a novembre de 2012. Però anirem setmana a setmana.

No hay comentarios: