viernes, 18 de abril de 2014

Or. Anàlisis de les probabilitats d’evolució del preu.
Impressionant el comportament del preu de l’or des de les 00.00 d’avui fins les 17.00. Veles de petitíssim recorregut ja que es troben  just en la línia de tendència alcista començada el 19.12.2013. Diem impressionant perquè aquesta línia la tenim traçada des de fa mesos i en el moment que s‘hi ha acostat ha tingut aquest “estrany” comportament, baixada a les 17.30 i retorn a l’anòmal comportament. Si ajuntem factors (comportaments d’alguns índexs etc.) i els relacionem en deduïm que tornem a trobar-nos en un moment clau. Entenent el comportament de l’or com a valor refugi front els principals índexs borsaris la davallada d’aquest implicaria importants entrades en borsa mentre que el seu repunt marcaria un signe contrari i, per tant, la continuïtat d’incerteses macroeconòmiques.
Però anant a la anàlisis purament probabilística a nivell diari estem en una situació d’indefinició, a nivell setmanal les alces guanyarien en probabilitat de successos i a nivell mensual les alces son clares.
Deduiríem, per tant, que caurà una mica el preu fins que donarà el senyal definitiu de tram a l’alça? Aquest és l’escenari probabilístic més possible. La caiguda sota els 1286 USD faria sortir petits inversors perquè entressin en borsa i seria el moment que les grans mans podrien entrar en valors refugi. Només és l’escenari en més probabilitat i caldrà seguir-lo atentament.

No hay comentarios: