martes, 29 de abril de 2014

Repunt de l’IBEX. Continua la incertesa, tot i el moviment a l’alça, que ha fet  que el MACD es posi en situació ambigua, que els estocàstics confirmin el gir que ahir intuíem i el RSI acompanyi, i per tant en conjunt faci canviar la predisposició diària a lateral. En els setmanals encara falta per poder anticipar un canvi significatiu a l’alça, tot i què, novament estocàstics apunten en aquesta direcció. Tot i poder entrar amb stops cenyits esperant l’atac als màxims dels 10660 s’ha de procedir amb cautela en el curt més tenint present la festivitat del dijous.
Accions que presenten les major probabilitats de pujades a curt atenent als indicadors diaris (en negreta les que acompanyen els indicadors H4): Abertis, ACS (li pot quedar recorregut), Bankinter, Dia, Ferrovial (semblant a ACS), Gamesa, OHL (de trencar la resistència), Popular i Repsol.
Especial menció al preu de l’S&P500 ja que s’està acostant a la resistència 1880 en el moment que estem escrivint, el seu trencament podria provocar importants entrades demà a la major part de borses. Els seus indicadors diaris han fet allunyar les probabilitats baixistes però en el setmanal i sobre tot en mensual veiem encara masses incerteses. S’hi pot entrar amb stop molt cenyit i tenint present les fortes incerteses a més llarg termini.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: lateral.
Predisposició segons els setmanals: baixista.

No hay comentarios: