lunes, 21 de abril de 2014

S&P500. A llarg termini.
El preu es troba en nivells molt elevats, el canal alcista va començar al març del 2009, o sia que porta 6 anys d’importants revaloracions (de 666 a 1891) un 183%!!!!, de vertigen, òbviament hi ha hagut els retrocessos puntuals però s’ha reprès el canal. A nivell del preu creiem que hi ha més a perdre que a guanyar.
Pel que fa els indicadors a nivell mensual la major probabilitat és a la baixa, podria encara tenir un mes bo, però els estocàstics estan enormement “sobrecomprats” (s’apropen a valors de 90), la barra del MACD es comença a aplanar i els RSI tampoc ajuden.
A nivell setmanal, el preu, està topant amb un sostre important, el MACD marca baixades, però els estocàstics encara denoten probabilitats d’alces junt amb els RSI’s.
I a nivell diari, el preu pot anar a buscar el sostre dels 1873 (aprox.), el MACD assenyala altes probabilitats de pujades, estocàstics també, però de poca durada, i RSI’s acompanyant.
Per tant, l’escenari més probable segueixen sent pujades en el curt termini, però esperant i molt atents a possibles correccions que podrien ser importants i sobtades a més llarg. Tard o d’hora haurà de corregir, dins la tendència alcista de fons, tal com ho feu els mesos del maig i juny del 2010, agost i setembre del 2011 i maig del 2012.

No hay comentarios: