lunes, 19 de mayo de 2014

Caiguda del 0,51% a l’IBEX. Els indicadors continuen en tendència negativa. Les majors probabilitats són a la baixa. Els 10282, mínim d’avui, són el 61.8% del canal  definit entre el quatre de febrer i el quatre d’abril, pot servir per repunts puntuals, tot i què l’assoliment dels 10127 són l’escenari que es presenta més probable en aquests moments.
De les accions locals, ens centràvem amb la banca mitjana, dèiem ahir que: “els hi podria mancar-li una mica temporalment”, i efectivament, les pujades no han estat precisament en aquest sector, més aviat al contrari: ha estat el més castigat. Han anticipat massa els indicadors?. Bankia, Caixabank i Popular semblen encara a l’espera, però per a Bankinter les  pèrdues d’avui semblen més opcions per entrar que moments per a sortir, al menys des del punt de vista probabilístic. Tot i així molta atenció als stops ja que podria ser el sector d’alt risc d’aquests dies.
Destacar la revaloració de 3,2% d’IAG. A nivell d’indicadors avançats el MACD encara no anticipa la continuïtat de les pujades, tot i que ho podria fer en breu, estocàstics estan en zona de “sobrevenda”, o sia major probabilitat de pujades que de baixades.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: baixista.
Predisposició segons els setmanals: baixista.

No hay comentarios: