domingo, 18 de mayo de 2014

OR.
Dia 18/04 (1293): “...caurà una mica el preu fins que donarà el senyal definitiu de tram a l’alça? Aquest és l’escenari probabilístic més possible.”
Dia 24/04 (1293): “el preu va caure fins els 1268 (ja especulàvem que cauria per sota els 1286) i els indicadors segueixen mostrant grans probabilitats de pujades a llarg termini”
Dia 18/05 (1293): en rang lateral. Els diaris ja comencen a anticipar pujades, els setmanals estan sense definició i segons el MACD mensual estem iniciant la pujada mentre que els estocàstics encara no ho anticipen. La situació és d’indefinició però es pot estar formant el sòl previ a les pujades, s’ha d’estar atent als 1278 per sota i els 1327 per sobre qualsevol ruptura definiria la tendència.
Anem a una de les principals accions d’empreses mineres on estan invertits els fons en or per la relació amb el preu del metall extret:
Randgold (UK): MACD’s i estocàstics diaris assenyalen amb major probabilitat l’escenari baixista dins del rang lateral actual. Els 44.620 són el primer sòl. Els setmanals tampoc anticipen escenaris positius al contrari que els mensuals. Per tant la probabilitat més alta són caigudes en el curt per encaminar-se a un escenari alcista a llarg termini, tot i què s’haurà de seguir la cotització de prop.
Accions locals amb probabilitats alcistes en el curt ens concentren en la banca mitjana: Bankia per indicadors diaris, i Bankiter, Caixabank i Popular tot i que els hi podria mancar-li una mica temporalment.

No hay comentarios: