martes, 27 de mayo de 2014

Futur de l’IBEX a 10684. Millor volum avui, probablement s’esperava el trencament dels 10660 i en quan s’ha produït han entrat calés, però ull a les darreres hores hi ha hagut correcció. Els indicadors a més curt (H4 i H1) anticipen com a mínim lateralitat i en més curt baixades. Els diaris estan encara en tendència alcista, tot i que els estocàstics “sobrecomprats” i la senyal del MACD a la baixa no permet afirmar-ho amb rotunditat. Els setmanals, però, clarament a l’alça. Per tant possibles correccions en el curt, veurem la seva durada i intensitat i a més llarg sembla que la ruptura pot ser bona.
De les seleccionades: de Popular en mencionàvem la incertesa que s’ha esvaït amb alces i d’IAG estem amb estocàstics “sobrecomprats” però la mantenim. Revaloració en cinc dies 6,24%.
A més, teníem: Abertis (-0,06% en un dia) bon aspecte tècnic, Abengoa (1,67% en un dia) igual que l’anterior, Acciona ja dèiem la incertesa i ara s’ha confirmat en negatiu, Enagas (0,30% en un dia) confirmem, Indra (1,00% en un dia) amb un ull als estocàstics que comencen a girar i Mapfre (0,87% en un dia) que està amb força.
L’estrella d’ahir, OHL, ha retallat com dèiem però encara hi ha molta inseguretat en els indicadors a molt curt per recomanar entrades.
Mencionar el Nikkei 
Dia 23/05 (14545): “...en els propers dies-setmanes podem esperar pujades (els indicadors acompanyen). Recomanem entrada a aquest valor i observem com evoluciona de prop.”
Dia 27/05 (14645): en el diari estocàstics girant (retallades en preu probables), MACD i RSi més neutrals. En el setmanals i mensuals es comença a percebre una bona opció de tendència alcista, manca una mica per confirmar, però ens mantenim dins.
I estratosfèric l’S&P500 
Dia 24/05 (1898): “Hi ha una gran probabilitat de pujades a curt però després el normal és una correcció: és l’escenari més probable des de finals d’abril, però s’hi està resistint.”
Dia 27/05 (1907): Mantenim l’opinió.
Per l’IBEX: 
Predisposició segons indicadors diaris: lateral. 
Predisposició segons els setmanals: alcista.

No hay comentarios: