martes, 20 de mayo de 2014

Lleuger repunt de l’índex, un 0,27%. L’IBEX no ha canviat la tendència, de fons és alcista, ara mateix es troba un 2% per sobre de la directriu que començà el tretze de desembre passat. Una recta (catalogable fins i tot de canal) molt vertical i per tant susceptible de patir retrocessos per cercar zones, estadísticament, més normals. Pel que fa els indicador diaris: MACD a la baixa, estocàstics anuncien pujades a curt i RSI’s neutrals. O sia probabilitats enfrontades, tot i què a més curt (a quatre hores) es decanten per les pujades. A nivell setmanal l’escenari més probable són les baixades.
De les accions locals, ens centràvem amb la banca mitjana, dèiem abans d’ahir que: “els hi podria mancar-li una mica temporalment" i ahir: “Bankia, Caixabank i Popular semblen encara a l’espera, però per a Bankinter les  pèrdues d’avui semblen més opcions per entrar que moments per a sortir". Doncs bé, avui Bankinter ha estat l’estrella amb un 3,85% de revaloració, i els indicadors no indiquen que s’hagi aturat. Respecte les altres tres revaloracions de 2,50%, 0,52% i 0,50%; i amb els indicadors anticipant la continuïtat sobre tot per la primera, les altres dues de moment expectants.
Per IAG un altre 2,35%, ja dèiem “major probabilitats de pujades que de baixades”. Probabilísticament manca que el MACD confirmi el canal , cosa que podria succeir en breu, els estocàstics sí que han sortit de la zona de “sobrevenda”.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: lateral.
Predisposició segons els setmanals: baixista.

No hay comentarios: