jueves, 29 de mayo de 2014

Lleugera retallada (0,21%) a l’IBEX. Ja dèiem ahir: “en curt possibles retallades però dins la tendència alcista confirmada des de divendres”. Indicadors diaris assenyalen probabilitats de la continuïtat en les retallades, estocàstics i RSI ja giren però el MACD està en un punt entremig, per definir. Pels setmanals queda recorregut a l’alça. El volum continua baix: precaució.
De les seleccionades: Popular (0,17% en dos dies) a llarg termini te forces probabilitats d’alces però a curt en sortim.
A més, teníem: Abertis (-0,04% en tres dies) s’ha girat però es pot mantenir per probabilitat i Indra (1,53% en tres dies) força indecisió però mantenim. 
Per l’IBEX: 
Predisposició segons indicadors diaris: baixista. 
Predisposició segons els setmanals: alcista.

2 comentarios:

santi_1000 dijo...

Hola Kerkis.
Com veus el SP500, que amb cada mala noticia econòmica ...mes amunt s'en va!!!.
Quan petarà aixó? Jo no hi veig gaire sentit estar ara mateix invertit en FI de RV de paisos desenvolupats.
Salutacions:
Santi (Safillo)

Antoni Riba Garriga dijo...

Sí comparteixo l'anàlisi. l'S&P500 està trencant resistències molt importants però ho fa amb poc volum (sincerament crec que és una trampa de les mans fortes). Com que no en podem estar segurs, per probabilitat jo no invertiria (recordem els mesos de caigudes dels darrers anys, estadísticament ja toca), com tu dius, en RV de païssos desenvolupats. Des de que ho vaig comentar al bloc el Nikkei ha pujat força (és la possible excepci´p), fa uns mesos el veia com anticipant-se, va corregir igual que crec corregiran el ianqui i els europeus.
Altre opció bona són les commodites.
gràcies per seguir el bloc company i sort