jueves, 22 de mayo de 2014

Lleugeríssim retorcés de l’IBEX: 0,10%. Continua en aquest rang lateral, estocàstics contraposats al MACD, sense una definició clara. Tal com dèiem en el setmanal la tendència sembla una mica més positiva però la probabilitat alcista encara no supera amb prou marge la lateral.
De les accions locals, Bankinter en tres dies un 5,05% de revaloració, ara amb els estocàstics molt “sobrecomprats”, les probabilitats de baixades fan realitzar beneficis. Per Bankia i Popular revaloracions de 0,67%i 1,92%; per la primera situació semblant a ahir i en la segona es manté una bona probabilitat donada pel MACD i els estocàstics estan entrant en tendència. Mantenim les dues.
Per IAG, 3,22% bon aspecte general tot i l’augment de les probabilitats de retrocessos.
L’S&P500 torna a intentar la superació de la resistència dels 1898, s’hi ha anat acostant passet a passet i amb escàs volum. No sembla que arribi a tenir prou força però la veritat és que els indicadors avançats s’estan començant a girar i si els hi hem de fer cas pot trencar-la. L’opció d’entrar-hi és arriscada i si es planteja ha d’ésser en el curt (dies-setmanes).
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: lateral.
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: