martes, 13 de mayo de 2014

Petita pujada (0,19%) de l’IBEX. El volum continua molt baix i ens estem apropant als màxims dels 10660 mencionats els darrers dies. Els indicadors MACD i RSI donen probabilitats de continuar les alces però els estocàstics han començat a girar.  No podem recomanar una entrada a menys que es trenqui clarament el sostre i el volum augmenti.
Repassant índexs de països emergents cal destacar les pujades dels darrers dies dels índexs BSE Sensex 30 o del S&P CNX Nifty de la Índia. Ambdós han començat una escalada de preu assolint nous màxims, trencant resistències i acompanyades de volum. Pot ser una bona opció entrades en productes que intervenen en aquesta zona. 
Respecte a les accions (revaloracions en dos dies): Abertis (+1,93%) mantenim perspectives, BBVA (+0,66%) li està costant molt, Ebro Foods (-0,12%) continuen els estocàstics alcistes però el MACD està girant, Grífols (+2,79%) està afluixant i Inditex (+0,47%) encara pot. Afegim Bankia que ha tingut dos dies de forces revaloracions i presenta altes probabilitats de continuïtat alcista. 
Per l’IBEX: 
Predisposició segons indicadors diaris: lateral. 
Predisposició segons els setmanals: alcista.

No hay comentarios: