viernes, 23 de mayo de 2014

Pujadeta de l’IBEX, un 0,36%. Oscil·lacions dins el rang lateral. Estocàstics i RSI amunt en el diari, el MACD menys definitori: podria intentar de nou l’assalt a la resistència dels 10660. Pel que fa als indicadors setmanals, la lluita és aferrissada, no podem definir-nos. Continuem sense poder recomanar entrades a curt o a llarg degut a la incertesa, tot i que el pas dels dies pot estar afavorint la ruptura, de moment manca volum, però, aquest, podria estar esperant per entrar en la guspira que encengués un nou tram important a l’alça.
De les accions locals d’aquesta setmana: Per Bankia i Popular revaloracions de 1,64%i 3,12%; per la primera situació ens mantenim de cara a la setmana vinent i per la segona creiem que presenta un molt bon aspecte, mantenim, també.
Per IAG, 3,24%, dins fins que no canviïn els indicadors. 
Nikkei 
En els darrers comentaris dèiem: “lateralitat entre els 14732-13865...Si aguantés els 13865 podria formar un sòl consistent sinó la baixada pot ésser gran.” Doncs va baixar molt perillosament fins els 13955 (molt a prop del sòl) i s’ha disparat fins els 14545, encara dins el rang comentat però trencant la directriu baixista que tenim marcada. Això, juntament amb un volum bo, encara que no espectacular (pot ser millor) fa que en els propers dies-setmanes podem esperar pujades (els indicadors acompanyen). Recomanem entrada a aquest valor i observem com evoluciona de prop.
Per l’IBEX: 
Predisposició segons indicadors diaris: alcista. 
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: